Про українців як про велику націю 🇺🇦 зі справжніми цінностями почув увесь світ. Багато країн нам співчувають і допомагають.
Не можемо не згадати про гуманітарні вантажі, які надійшли в Зимноводівську громаду цими днями. 19–20 березня з Польщі🇵🇱 та Німеччини 🇩🇪 отримали медикаменти, які зараз вкрай необхідні для наших захисників та поранених у госпіталях.
Також надійшли підгузки, харчування та одяг для діток, які, ще не розуміючи всієї ситуації, чому і за що потерпають, змушені втікати в безпечні місця.
Учора, 21 березня, пункт збору речей для потребуючих у нашій громаді отримав допомогу з Франції 🇫🇷. Здебільшого жіночий та дитячий одяг для внутрішньо переміщених осіб і для людей, що не встигли приїхати в безпечніше місце, а переховуються у бомбосховищах у містах, де дотепер тривають обстріли.
Регулярно ж отримуємо допомогу і від наших небайдужих мешканців, які діляться хто чим може. 🤝
Щиро дякуємо громадянам Польщі, Німеччини, Франції за підтримку та гуманітарні вантажі. 💙💛
Із Зимноводівської громади відправлені буси для територіальної оборони, на передову та для цивільного населення у Вишгород (Київська область), Макарів (Київська область), Охтирку (Сумська область), Мирноград (Донецька область) та на Житомирщину.
Маємо й надалі підтримувати наших захисників і людей, що потерпіли від російської агресії.
В єдності – наша сила! 🤝
Слава Україні! 🇺🇦